Rólunk

„Késő vizet hordani, amikor már leégett a ház.”

(Az elkésett segítség semmit sem ér)

A víz életünk meghatározója, minden tekintetben, – használjuk, – bennünk van és anélkül, hogy észrevennénk, végigkísér egész életünkben, minden percében együtt vagyunk vele. Amennyire szükségünk van rá mindenkor, úgy szeretnénk, ha néha nem lenne jelen. A ködös nyálkás, nyirkos napokat kihagyná legszívesebben mindenki . Amikor esik napokig, vagy havazik, később olvad, de a ház amelyben élünk, vagy dolgozunk nem teljesen ’ egészséges ’, nem tudja kiszorítani a vizet, nem beázás mentes. Komoly gondot okozhat, amíg nem ’ működik ’ úgy, ahogyan kellene. Ezen esetekre ’ lettek kitalálva ’ a bádogosok. Ők azok, akik ezen segíthetnek. Ezért van szükség rájuk. Mi is bádogosok vagyunk. Ezeket a helyzeteket kezeljük. Tetőket fedünk fémlemezzel, ereszcsatornákkal vezetjük el a vizet, különböző párkányokat, szegélyeket gyártunk és szerelünk. Oldalfalakat, homlokzatburkolatokat készítünk, kerítéséket, előtetőket. Egyszerűbb és bonyolultabb megoldásokkal tartjuk a vizet a házon kívül, hogy ÖN ne legyen ’ vizes ’ Amennyiben a fent említett vízzel, vízelvezetéssel kapcsolatos jellegű hiányosságok vannak jelen környezetében, akkor bizton állíthatjuk , – megtalálta a megoldást! Segítünk Önnek! Telephelyünk a hajdú-bihari Derecskén található, a Debrecen – Hajdúszoboszló – Berettyóújfalu háromszögben. Az első általunk eddig megtalált írásos emlék a Bauer bádogos ’ dinasztiáról ’ az 1892-es Magyar Iparosok Névjegyzékében található, melyben bádogosként a felsorolás tagja Bauer Mózes bádogos, aki öt fiával együtt, akik szintén mind az öten bádogosok voltak – Derecskén és környékén tevékenykedtek.

Hogyan rendelheti meg szolgáltatásunkat?

Küldjön üzenetet nekünk,
kérjen ajánlatot!

  Miután elküldte
  az üzenetét

  Az ajánlatkéréseket csapatunk a beérkezések sorrendjében dolgozza fel. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, legyen szó bádogos munkáról, fém kerítéslécekről vagy elemekről, vagy egyéb megkeresésről. A pontos ajánlatadásunkat azzal tudja hatékonyabbá tenni, hogy a megoldásra váró bádogos munkát méretpontos részletességgel írja le.

  Amennyiben Ön
  a szavak embere

  Telefonon is elérhetőek vagyunk a +36 54 410 195 telefonszámon. E-mail-ben, a bauerbadogos@gmail.com címen is üzenthet, kérhet visszahívást, ha éppen foglalt volt irodai vagy kereskedői ügyfélszolgálatunk.

  Személyesen telephelyünkön, a Debrecenhez közeli Derecskén tudja kérdéseit feltenni, a Köztársaság út 52. szám alatt. Találkozzunk derecskei irodánkban, egy finom kávé társaságában!