Kerítésléc

“Fából vaskarika?” – Acéllemezből kerítésléc

kerítésléc

A vevőink igényeit állandóan előtérbe helyezve és figyelve kezdtük importálni, majd gyártani a poliészter bevonatos acéllemezből az íves tetejű kerítésléceinket és kerítéselemeinket.

Kerítésléceink könnyen szerelhetőek, időtállóak, esztétikusak, továbbá gondozásmentesek. A lécek hosszúságát megrendelőink igényeihez igazítjuk, de fix méretekben is tudjuk gyártani.

Részletes termékismertetőnk hamarosan megnyílik…Kérem várjon!

Tudjon meg többet fémből készült kerítésléceinkről! Lapozza át ismertetőnket!

Kerítésléc brosúra - Bauer Bádogos Kft.

Töltse le vagy nyissa meg új ablakban a brosúrát!

Hogyan rendelheti meg szolgáltatásunkat?

Küldjön üzenetet nekünk,
kérjen ajánlatot!

  Miután elküldte
  az üzenetét

  Az ajánlatkéréseket csapatunk a beérkezések sorrendjében dolgozza fel. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, legyen szó bádogos munkáról, fém kerítéslécekről vagy elemekről, vagy egyéb megkeresésről. A pontos ajánlatadásunkat azzal tudja hatékonyabbá tenni, hogy a megoldásra váró bádogos munkát méretpontos részletességgel írja le.

  Amennyiben Ön
  a szavak embere

  Telefonon is elérhetőek vagyunk a +36 54 410 195 telefonszámon. E-mail-ben, a bauerbadogos@gmail.com címen is üzenthet, kérhet visszahívást, ha éppen foglalt volt irodai vagy kereskedői ügyfélszolgálatunk.

  Személyesen telephelyünkön, a Debrecenhez közeli Derecskén tudja kérdéseit feltenni, a Köztársaság út 52. szám alatt. Találkozzunk derecskei irodánkban, egy finom kávé társaságában!