Certop-tanúsítvány

A BAUER KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Célunk, hogy a Bauer Kft. a kitűzött minőségi elvek maradéktalan figyelembe vételével a legmegbízhatóbb tetőfedés, tetőszerkezet-készítés, tetőfedő termékek forgalmazása tevékenységeket végző cég legyen, mindekor előtérbe helyezi a megrendelők igényeit, a minőségi munkavégzést és a környezet védelmét.

A társaság minden tulajdonosa és munkatársa, tevékenysége során szakmailag magas szinten, körültekintően, lelkiismeretesen, a vonatkozó előírásoknak és szakmai irányelveknek mindenben megfelelően, legjobb tudása szerint, tisztességesen jár el. Céljainkhoz tartozik, hogy szolgáltatásainkat gyorsan, pontosan és rugalmasan teljesítsük.

Törekszünk a hosszú távú együttműködésre a megrendelőinkkel.

A Minőségirányítási rendszer működtetésével a következők betartását tartjuk szem előtt:

 • a társaság versenyképességének, piaci pozíciónak, jó hírnevének és stabilitásának folyamatos erősítése,
 • a vevői megelégedettség és kedvező külső megítélés folyamatos javítása,
 • a környezetszennyezés megelőzésére való törekvés,
 • a társaságra vonatkozó jogszabályok figyelemmel kísérése és azok maradéktalan betartása,
 • jó közérzetet biztosító munkahelyek fenntartása és fejlesztése
 • a tevékenység során használt technológiák és a technikai eszközök fejlesztése.

Ennek érdekében, éves rendszerességgel felülvizsgáljuk és értékeljük a kockázatainkat, és a nem megfelelő megengedhető kockázatot jelentő veszélyforrások bekövetkezési valószínűgének vagy hatásának csökkentésére intézkedéseket léptetünk életbe. Nem megengedhetőnek tekintjük azt a kockázatot, ami:

 • veszélyezteti a működésünk folytonosságát,
 • a megrendelő, a munkatársak elégedettségét és közérzetét rontja,

A minőségirányítási rendszer az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerinti működtetésével és folyamatos fejlesztésével hozzájárulunk ahhoz, hogy a társaság nyereségesen működjön, fejlődjön és elismertsége egyre szélesebb körben megvalósuljon. A megfogalmazott célok teljesülését rendszeresen figyelemmel kísérjük és új célok megfogalmazásával segítjük a Minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztését.

Bauer Tibor
ügyvezető

Derecske, 2017.02.06.

LETÖLTHETŐ TANÚSÍTVÁNYAINK

A Bauer Bádogos és Szigetelő Kft. minőségpolitikája:

A Bauer Kft. ISO 9001:2015 szabvány tanúsítványa (magyar nyelvű – hun):

A Bauer Kft. ISO 9001:2015 szabvány tanúsítványa (angol nyelvű – eng):

Hogyan rendelheti meg szolgáltatásunkat?

Küldjön üzenetet nekünk,
kérjen ajánlatot!

  Miután elküldte
  az üzenetét

  Az ajánlatkéréseket csapatunk a beérkezések sorrendjében dolgozza fel. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, legyen szó bádogos munkáról, fém kerítéslécekről vagy elemekről, vagy egyéb megkeresésről. A pontos ajánlatadásunkat azzal tudja hatékonyabbá tenni, hogy a megoldásra váró bádogos munkát méretpontos részletességgel írja le.

  Amennyiben Ön
  a szavak embere

  Telefonon is elérhetőek vagyunk a +36 54 410 195 telefonszámon. E-mail-ben, a bauerbadogos@gmail.com címen is üzenthet, kérhet visszahívást, ha éppen foglalt volt irodai vagy kereskedői ügyfélszolgálatunk.

  Személyesen telephelyünkön, a Debrecenhez közeli Derecskén tudja kérdéseit feltenni, a Köztársaság út 52. szám alatt. Találkozzunk derecskei irodánkban, egy finom kávé társaságában!